Wie ben ik

Hallo... ik zal me eerst ff voorstellen...
Ik ben SevenHillsAngel zoals de meesten mij kennen via het internet...
Ik ben 34 jaar, woon samen met mijn vriend, onze dochter... 

Fleur (11 juni 2000)
Lilypie Baby Ticker

en onze zoon...

Stan (23 augustus 2006)
9 maanden banner

Ik heb veel hobby's... o.a. lezen, m.n. boeken van Danielle Steel.. films kijken, voornamelijk waargebeurde verhalen, films van Danielle Steel, die ik sinds een tijd een aantal heb, maar ook horror en thriller, vind ik leuk om te kijken.
In de winterdagen vind ik het ook geweldig om legpuzzels van 1000 stukjes te maken... We hebben er van Schimmelİ, een tekenartiest, Anne Geddesİ en Disneyİ.
Dan is er natuurlijk de pc... waar ik zo goed als al mijn vrije tijd in steek... Paintshop Pro , mailen en dan natuurlijk mijn homepage. Op het moment besteed ik heel veel tijd aan het vertalen van tutorials vanuit andere talen, engels, frans, en andere talen. Je kunt wel stellen dat het een uit de hand gelopen hobby geworden is. Echt iedere vrije minuut gaat naar die tutorials. Ik schrijf zelf ook tutorials, die ik op het moment om aan het zetten ben naar het Engels, ik kan niet achter blijven natuurlijk.

Zo heb ik PSP Groepen...


Fleurs Homepage vind je hier


Tutorials door mij geschreven en vertaald vind je hierVoor iedereen die het nodig heeft een beschermengeltje en een kaars heel veel sterkte.


Ik steun de virtuele kring van webloggers.
Heb respect voor elkaar en laat iedereen in zijn of haar waarde.


Deze kaars brandt voor een ieder die het nodig heeft... Ik hoop dat deze kaars hen de kracht en energie geeft, die ze nodig hebben...


Ook ik ben tegen zinloos geweld...